<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
restaurant
– Jeg vet ikke om noen i bransjen som er større enn oss
Eik Servering fortsetter sin ekspansjon. Nå skal det hentes penger til videre vekst, og til neste år akter restaurantgruppen å kikke over svenskegrensen.
Utenlandsetablering sved på bunnlinjen
Høye underskudd ved restaurantene i utlandet ga blodrød bunnlinje i Olivia-kjeden i 2022.
Selger svinaktig lønnsom restaurant
Ekteparet Hegbom har i en årrekke tjent gode penger på Oslo-restauranten Den Glade Gris. Nå selger de gullgruven til Eik Servering.
Avbestillinger truer restaurantbransjen
Antall restaurantgjester som ikke dukker opp når de har bestilt bord eller som avlyser i siste øyeblikk, øker. Det påfører restauranter tap. For noen kan det betyr kroken på døren.
Er burgeren på Storo verdt et besøk?
Uteserveringen til Lille Ó på Storo er en liten oase i et ellers usjarmerende strøk. Men maten alene er ikke trekkplasteret.
Eier tapasrestauranter - blir vingårdseiere
Delicatessen-restaurantene selger spansk drikke og tapas. Snart skal restaurantgruppens eiere også tilby vin fra en egen, nyinnkjøpt vingård i Spania.
Lunsjguiden: Ikke spektakulært på Ahaan på Sommerro
En ekstatisk krabbesalat, nydelig peanøttsaus og kjøtt grillet til perfeksjon hos Ahaan.