<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
plateful
Norsk gründerselskap til kamp mot matsvinn
Den norske matvareindustrien kaster rundt 90.000 tonn hvert år. Plateful vil sørge for at mer av den maten som produseres også når frem til tallerkenen, og selskapet er nå ute etter minst 50 millioner kroner i ny kapital. 
Deler ut 6.000 tonn mat hvert år
Med sine åtte regionale enheter har Matsentralen en dobbel oppgave: redde så mye som mulig av den spiselige maten vi kaster her i landet, og sørge for at en økende del av den norske befolkningen får tilgang til flere måltider.
Deler ut mat for over 300 millioner kroner
Med sine åtte regionale enheter har Matsentralen en dobbel oppgave: redde så mye som mulig av den spiselige maten vi kaster her i landet, og sørge for at en økende del av den norske befolkningen får tilgang til flere måltider.
Deler ut 6.000 tonn mat hvert år
Med sine åtte regionale enheter har Matsentralen en dobbel oppgave: redde så mye som mulig av den spiselige maten vi kaster her i landet, og sørge for at en økende del av den norske befolkningen får tilgang til flere måltider.