<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
gjøran sæther
Tjente 16 mill. på restaurantdrift
Etter et marerittår for restaurantbransjen i 2020 klarte Fursetgruppen å forbedre driftsresultatet med 59 millioner kroner i fjor. Godt sommervær og uteserveringer bidro positivt.
– Dette er noe dritt
– Kompensasjonstiltakene er ikke gode nok. Nå må vi gi våre ansatte verdens verste julegave, sier Gjøran Sæther, adm. direktør i restaurantgruppen Fursetgruppen.
– Dette er noe dritt
– Kompensasjonstiltakene er ikke gode nok. Nå må vi gi våre ansatte verdens verste julegave, sier Gjøran Sæther, adm. direktør i restaurantgruppen Fursetgruppen.
– Dette er noe dritt
– Kompensasjonstiltakene er ikke gode nok. Nå må vi gi våre ansatte verdens verste julegave, sier Gjøran Sæther, adm. direktør i restaurantgruppen Fursetgruppen.
– Dette er noe dritt
– Kompensasjonstiltakene er ikke gode nok. Nå må vi gi våre ansatte verdens verste julegave, sier Gjøran Sæther, adm. direktør i restaurantgruppen Fursetgruppen.
Tapte 27 mill. på drift av Oslo-restauranter
Restauranter som Ling Ling, Grand Café og Ekebergrestauranten holdt stengt store deler av fjoråret. Med halvert omsetning fikk eieren Fursetgruppen et kjempetap.