<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

HUDL: VURDERER RETTET EMISJON, BRUTTOPROVENY 5-20M, KURS 0,60

Børsmelding
Publisert 25. sep.

Oslo (Infront TDN Direkt): Huddlestock Fintech vurderer å gjennomføre en rettet emisjon av nye aksjer for å hente et bruttoproveny på 5-20 millioner kroner. Tegningskursen er satt til 0,60 kroner pr aksje.

Dette fremgår av en melding fra selskapet onsdag.

Til sammenligning sluttet Huddlestock Fintech-aksjen på 0,672 kroner pr aksje onsdag.

Kapitalen som hentes inn fra utstedelsen vil bli brukt til videre utvikling av selskapet og til generelle selskapsformål.

Med forbehold om en beslutning fra en ekstraordinær generalforsamling i selskapet, vil hver investor motta, uten ytterligere betaling, 1 unotert warrant pr tildelt aksje, med en innløsningskurs på 0,60 kroner. Warrantene kan innløses ved starten av hvert kvartal etter registrering og frem til datoen som inntreffer 12 måneder etter registrering.

Investorer har forhåndsforpliktet seg til å tegne seg for, og vil bli tildelt, aksjer for 11,5 millioner kroner. Dette inkluderer Vision Invest Stavanger AS, et selskap nært tilknyttet styreleder Øyvind Hovland, som har forhåndstegnet seg for aksjer for 300.000 kroner. Videre har Untie Group AB, et selskap nært tilknyttet styremedlemmene Stefan Willebrand og Erik Hagelin, forhåndstegnet seg for aksjer for 498.000 kroner.