<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hurdal minutt for minutt

Publisert 29. sep. 2021
Oppdatert 29. sep. 2021
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 148 ord
Foto: NTB

Norske riksmedier følger regjeringssonderingene på Hurdalssjøen hotell i Viken nøye. Svært nøye. Tidligere denne uken kunne VG fortelle at Audun Lysbakken, Jonas Gahr Støre, Thomas Hornburg, Hadia Tajik, Trygve Slagsvold Vedum og Marit Arnstad spiste middag. Tirsdag ettermiddag sendte NTB nyhetsmelding om at Arnstad og Vedum hadde forlatt hotellet sammen i Vedums bil. Tidligere på dagen fortalte NRK at både Støre og Vedum hadde gått turer i området. Nå er det stor spenning knyttet til hva som blir det neste. Tar Lysbakken tar seg en kaffepause? Kommer Støre til å kjøpe godteri i hotellkiosken? Hvilken farge har Tajik på bilen? Her er det bare å følge med, det blir aldri så spennende i Hurdal igjen! 

-------------------------------------------------------------

Baksiden er et skråblikk på det som skjer i samfunnet, i næringsliv og finans - nasjonalt og internasjonalt. Du finner fire - fem av dem på baksiden av Finansavisen hver dag.

Tips oss gjerne på baksiden@finansavisen.no.