<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Biden fleiper med egen alder i ny reklame

81 år gamle Joe Biden fleiper med at han er «ung, energisk og kjekk» i en ny TV-reklame, hvor han også kritiserer Donald Trump for å være selvopptatt.

Publisert 9. mars
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 138 ord
REKLAME: Joe Biden omtaler Donald Trump som en selvopptatt mann i en reklame som skal gå på lufta i sju delstater. Foto: NTB

– Hør her: Jeg er ikke en ung fyr. Det er ingen hemmelighet, men dette er saken: Jeg skjønner hvordan man får gjort ting for det amerikanske folket, begynner Biden reklamen med.

I slutten av reklamen vises en alternativ versjon av det innledende klippet, hvor han fleiper med at han er «ung, energisk og kjekk».

I reklamen forteller Biden om flere politiske seiere, og han understreker at USAs økonomi nå er «den sterkeste i verden».

– Donald Trump tror at jobben som president handler om å ta vare på Donald Trump. Jeg tror at jobben som president er å kjempe for deg, sider han.

Reklamen skal gå på lufta i sju delstater hvor mye står på spill for presidenten, ifølge Washington Post. Ifølge avisen inngår reklamen i en kampanje som har en prislapp på 30 millioner dollar, over 310 millioner norske kroner.

(NTB)