<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Spøken ble til alvor – Musk lanserer «musky» parfyme

For 100 dollar kan man nå få tak i Elon Musks nylanserte parfyme ved navn «burnt hair».

Publisert 12. okt. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 205 ord
BRENT HÅR: Allerede skal det ha blitt solgt 10.000 av Elon Musks parfyme, ifølge kremmeren. Skjermbilde fra Boring Company/Bloomberg

Om du ikke ble solgt av navnet, altså brent hår, kan Elon Musk lokke med følgende beskrivelse av parfymen: «Essensen av frastøtende begjær».

Milliardæren kunngjorde tirsdag kveld lanseringsnyheten om parfymen. Like etter endret han Twitter-biografien sin til «parfymeselger».

Han lenket deretter til nettsiden der man kan få kjøpt de edle dråpene. Prisen er på 100 dollar, uten at det opplyses om hvor stor flasken er. 

10.000 solgt

I en Twitter-melding noen timer etter lansering opplyser Musk at hele 10.000 flasker er solgt. Ikke før i første kvartal 2023 er parfymen klar til å sendes ut.

Det har flere ganger blitt spøkt om at Elon Musk burde lage sin egen parfyme, i og med at han heter Musk til etternavn. «Musk» er en sterk og typisk mannlig duft, mye brukt i parfymer. 

– Med et navn som mitt var det uunngåelig å gå inn i parfymebransjen – hvorfor kjempet jeg mot det så lenge!? spør Musk seg.

Elon Musk Twitter Skjermbilde fra Twitter

Tesla-tequila og «Short shorts»

Det er ikke første gang Musk lanserer produkter basert på vitser, skriver Bloomberg.

I 2020 lanserte han «short shorts» for å feire seieren over investorer som shortet Tesla-aksjen. De røde shortsene kostet 69,430 dollar, og pågangen førte til at nettbutikken krasjet.

Litt senere samme år lanserte han også en Tesla-tequila.

Nyheter
Børs
Utenriks