<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Investorene rømmer fra Trumps app

Truth Social skulle få et kontantløft på 1,3 milliarder dollar, men nå ser det ut som at investorene trekker seg.

Publisert 7. sep. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 211 ord
NYE PROBLEMER: Donald Trumps app Truth Social skulle være hans comeback på sosiale medier etter at han ble utestengt fra de fleste i 2021. Nå er det enda et skjær i sjøen for appen. (c) Rokas91 | Dreamstime.com

Donald Trumps sosiale medier-plattform Truth Social er i nytt uvær etter at et kontantløft på 1,3 milliarder dollar ser ut til utebli.

Trump Media & Technology Group, morselskapet til Trump Social, kunngjorde i fjor planer om å fusjonere med Digital World Acquisition Corp. Sistnevnte har satt midlene på vent siden oktober i fjor på grunn av en etterforsking av fusjonen, skriver The Guardian.

Det Nasdaq-noterte oppkjøpsselskapet krever støtte fra 65 prosent av aksjonærene, for det meste individuelle investorer, for å forlenge fristen til å fusjonere. Det har de ikke klart, og dermed ser det mørkt ut for planene. 

Et alternativ er å forlenge fristen med et halvt år, mot aksjonærenes vilje, et annet er å forlenge den endelige avstemningsfristen for å prøve å samle opp mer støtte i håp om at etterforskningen gir grønt lys for fusjoneringen.

Appen, som tar sikte på å være et "usensurert alternativ" til Facebook og Twitter, ble lansert i februar i år. USAs tidligere president, Donald Trump, har 4 millioner følgere på appen, sammenlignet med 89 millioner på Twitter før han ble utestengt etter kongresstormingen i 2021.

Forrige uke ble det kjent at Truth Social er utestengt fra Google Play, stedet der Android-brukere laster ned apper, på grunn av innhold som er i strid med retningslinjene. 

Nyheter
Børs
Teknologi
Utenriks