<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Lumi Gruppen oppdaterer markedet

Publisert 21. sep. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 170 ord

 

Lumi Gruppen hadde et studentopptak for Sonans som var 28 prosent under fjorårets nivå, en forbedring på to prosentpoeng sammenlignet med statusrapporten i uke 31. Dette tilsvarer 209 millioner kroner, mot 292 millioner i fjor. Det fremgår av en melding fra selskapet onsdag.

Sonans Campus hadde et studentopptak som var 42 prosent under fjoråret, tilsvarende 126 millioner kroner, mot 218 millioner kroner i fjor.

Sonans Live/Online hadde et studentopptak som var 13 prosent høyere enn fjoråret, tilsvarende 83 millioner kroner, mot 74 millioner kroner i fjor.

Oslo Nye Høyskole endte studentopptaket på linje med fjoråret, med 1.511 signerte kontrakter, mot 1.514 kontrakter i fjor. Nye programmer viser sterk vekst, mens eksisterende programmer påvirkes av det utfordrende markedet som følge av post covid-effekter. Bachelorprogrammene vokste med 9 prosent i forhold til i fjor og masterstudiet vokste med 65 prosent.

Årsenheten falt med 11 prosent ettersom flere studenter melder seg på de flerårige programmene, som er positivt med en høyere verdi pr student og en høyere andel av gjentagende inntekter, heter det.

Nyheter
Børs
Utdannelse