<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Gammel kunde vil ha mer – utvider til hele Norden

I 16 år har Zalaris bistått Siemens i Sverige og Norge. Nå utvider partene avtalen til hele Norden – og forlenger med seks år til.

Publisert 11. jan. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 127 ord
FRA HALVE TIL HELE NORDEN: Zalaris har forlenget og utvidet med Siemens. Her adm. direktør og gründer Hans-Petter Mellerud. Foto: Iván Kverme

 

Zalaris har inngått en seksårig avtale med Siemens for levering av lønnings- og transaksjonsrelaterte HR-tjenester, opplyser selskapet.

Avtalen er en forlengelse av et 16 år langt kundeforhold mellom partene. Nå utvides det imidlertid til å omfatte hele Norden.

Dessuten inkluderes en opsjon for utvidelse også til Baltikum.

Siden 2005 har Zalaris hatt en avtale med svenske Siemens Industrial Turbomachinery, og siden 2006 har selskapet hatt avtale med Siemens' norske virksomhet. Nå inkluderes også virksomhetene i Danmark og Finland.

Med den nye avtalen vil Zalaris forsyne Siemens med én lønningsløsning for alle de nordiske virksomhetene. Denne vil være basert på selskapets PeopleHub-plattform og integreres med Siemens' HR-system.

Totalt omfatter den nye avtalen rundt 8.000 Siemens-ansatte i Norden.