<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tapte 24 millioner – vil hente friske penger

Publisert 18. aug. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 165 ord
LA FREM TALL: tig A. Kjos-Mathisen, administrerende i Norwegian Block Exchange på Fornebu. Foto: Ørn E. Borgen/NTB

 

Kryptobørsen Norwegian Block Exchange fikk et resultat før skatt på -24 millioner kroner i første halvdel av 2022, mot -15 millioner i samme periode året før. Det fremgår av selskapets kvartalsrapport torsdag. 
Omsetningen i første halvår var 3 millioner kroner (3,6).

«De kostnadsreduserende tiltakene som ble gjennomført denne våren og sommeren trer i full effekt i løpet av andre halvår, noe som resulterer i en nesten halvering av «burnrate» gitt gjeldende markedsforhold. Til tross for et mer positivt sentiment i markedet etter sommerferien, fortsetter selskapet med den forsiktige tilnærmingen og vil opprettholde streng kontroll over operasjonelle og markedsaktiviteter», skriver selskapet i rapporten.

Parallelt med kvartalstallene melder selskapet at det har fått garantier fra eksisterende aksjonærer på 10 millioner i ny egenkapital.

Tegningskurset vil bli fastsatt etter at den totale påtenkte kapitalinnhentingen er fullført og er avhengig av godkjenning fra generalforsamlingen, opplyses det.

Selskapet har til hensikt å bruke netto kontantprovenyet fra den planlagte rettede emisjonen til å finansiere utviklingsaktiviteter og til generelle selskapsformål.

(TDN Direkt)

Nyheter
Børs
Teknologi