<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dobling for Mintra

Mindra kan melde om sterk resultatvekst i andrekvartal.

Publisert 11. aug. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 181 ord
LA FREM TALL: Konsernsjef Kevin Short i Mintra Holding. Ukjent

MINTR

Saken oppdateres

SE DIREKTE: Webcast fra kvartalspresentasjonen kl. 8.00

E-læringsplattformen Mintra Holding leverte en omsetning på 62,6 millioner kroner i andrekvartal, sammenliknet med 61,8 millioner samme kvartal i fjor. Samtidig sank driftskostnadene fra 36 millioner til 30 millioner kroner i årets andrekvartal.

Samlet landet resultat før skatt på 18 millioner kroner, sammenliknet med 9,3 millioner i fjorårets andrekvartal. 

Mintra vil ifølge TDN investere mer i kanal- og partnerskapsprogrammet for å øke distribusjonen ytterligereog etablere seg som en global leverandør. Programmet vil sikre en større geografisk tilstedeværelse og forventes å generere fortsatt vekst i antall eLearning-forhandlere innen utgangen av 2022.

Som et resultat forventes det positive momentet som ble opplevd i første halvår 2022 å fortsette. Mintra har en solid salgspipeline som forventes å generere ytterligere vekst i 2022.

Fra et makroperspektiv forventes det økte fokuset på energisikkerhet, spesielt i Europa, å øke etterspørselen etter Mintra-tjenester innenfor denne sektoren. Det er usikkerhet i forbindelse med den generelle globale makroøkonomiske utviklingen og konsekvensene av krigen i Ukraina. Imidlertid er Mintra veldig godt finansiert og er fortsatt godt posisjonert for fremtidig vekst, fremgår det av rapporten

Nyheter
Børs
Teknologi