<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Vil investere i Chelsea

Idrettsstjernene Serena Williams og Lewis Hamilton inngår i én av investorgruppene som har lagt inn bud på Chelsea. 

Publisert 21. apr. 2022
Oppdatert 21. apr. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 156 ord
MED: Serena Williams og Lewis Hamilton vil investere 10 millioner pund hver i Chelsea. Dreamstime

Som følge av Russlands invasjon av Ukraina ble den sanksjonerte oligarken Roman Abramovitsj ut tvunget til å legge ut fotballklubben Chelsea til salgs. 

I løpet av påsken løp budfristen ut, og igjen sto fire budgivere. Siden den gang har én av konsortiene, ledet av familien Ricketts, som blant annet eier The Chicago Cubs, trukket sitt bud. 

I konsortiet ledet av Sir Martin Broughton, tidligere styreleder i Liverpool fotbalklubb og flyselskapet British Airways, inngår ifølge SkySports tennisstjerne Serena Williams og racerfører Lewis Hamilton. 

Williams og Hamilton, som er en velkjent Arsenal-supporter, vil ifølge Sky bidra med 10 millioner pund hver dersom deres gruppering får tilslaget på fotballklubben. Lord Sebastian Coe er et annet kjent idrettsnavn som inngår i Broughtons investorgruppe. 

Konsortiet, som er det med tyngst britisk representasjon, konkurrerer om å bli foretrukken budgiver mot konsortier ledet av LA Dodgers-eier  Todd Boehly og Boston Celtics-eier Steve Pagliuca. 

Det er den amerikanske banken Raine Group som håndterer salget, som er ventet sluttført i løpet av mai.  

Nyheter
Sport