<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Måsøval har ansatt Helge Kvalvik som ny adm. direktør

Publisert 31. okt. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 140 ord

 

Styret i Måsøval mandag ansatt Helge Kvalvik som ny administrerende direktør. Han vil begynne i stillingen i januar 2023.

– Jeg takker styret for tilliten og ser frem til å jobbe sammen med organisasjonen, samarbeidspartnere og styret for å utvikle selskapet videre. Selskapet har stort potensiale», sier Kvalvik.

Kvalvik er 46 år og bosatt i Trondheim. Han har bred erfaring fra norsk og internasjonal virksomhet, og kommer fra stillingen som administrerende direktør i Boa Offshore AS. Kvalvik er utdannet sivilingeniør fra NTNU innen marin teknikk og har en hovedfagsgrad fra NHH innen finans.

– Styret er tilfreds med at Helge har takket ja til oppgaven med å lede Måsøval videre. Hans ledererfaring og bakgrunn vil være til stor nytte for Måsøval i en spennende fase. Jeg ser fram til å arbeide med Helge i den videre utviklingen av Måsøval, sier styreleder Lars Måsøval.

Nyheter
Sjømat