<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Cool Company vedtatt variabel utbyttepolitikk

Publisert 31. okt. 2022 kl. 08.25
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 158 ord

COOL

Styret i Cool Company har vedtatt en variabel utbyttepolitikk, der intensjonen er å dele ut selskapets frie kontantstrøm på kvartalsbasis. Det første utbyttet ventes for fjerde kvartal, med utbetaling i første kvartal 2023.

Det fremgår av en melding mandag.

- De attraktive charteravtalene vi har inngått gjennom 2022 har vesentlig forbedret vår frie kontantstrøm fremover. Vi ser også sterke forespørsler relatert til våre gjenværende skip som er åpne i 2023, hvor det nærmeste går inn på chartermarkedet igjen i april. På denne bakgrunn har vårt styre fastslått at CoolCo nå er forberedt på å gå inn i neste fase av vår kapitalallokeringsstrategi med innføring av en policy som inkluderer kvartalsvis utbytte, sier administrerende direktør Richard Tyrrell i CoolCo.

Videre legges det til i meldingen at beslutninger og utbetaling av utbytte er til enhver tid underlagt selskapets styrets skjønn, blant annet tatt i betraktning, inkludert men ikke begrenset til utsiktene for fraktmarkedet, selskapets balanse, markedssyklikalitet, frie reserver, likviditetskrav og makroøkonomiske forhold.

TDN Direkt

Nyheter
Børs
Shipping