<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fall i resultatet for Magseis Fairfield

Publisert 1. nov. 2022
Oppdatert 1. nov. 2022
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 293 ord
LA FREM TALL: Magseis Fairfield. Magseis Fairfield

MSEIS

Saken oppdateres.

Magseis Fairfields driftsinntekter endte på 99,3 millioner dollar for tredje kvartal, mot 84,3 millioner året før. Driftsresultatet endte på minus 7,5 millioner dollar, ned fra 4 millioner samme kvartal i fjor.

Resultat før skatt endte på minus 8,8 millioner dollar, mot 2,7 millioner året før.

«Aktiviteten var høy gjennom hele kvartalet, med juli som nådde rekordhøye nivåer. Nordsjøsesongen ble vellykket gjennomført for alle mannskaper som jobbet i regionen, og selskapet gjennomførte også XHR-testen på Sleipner CCS. Teknisk nedetid på en nodebehandler og forsinket oppstart av et prosjekt påvirket imidlertid økonomien negativt», skriver seismikkselskapet i kvartalsrapporten.

– Høy aktivitet

Kontrakten for ExxonMobil i Guyana ble tildelt Magseis i tredje kvartal, og har startet i fjerde. Selskapet sier det er den største kontrakten noen gang tildelt dem.

Magseis Fairfield

(Mill. USD) 3. kv. / 22 3. kv. / 21
Driftsinntekter 99,3 84,3
Driftsresultat −7,5 4,0
Resultat før skatt −8.8 2,7
Resultat etter skatt −8,8 0,6

– Den høye aktiviteten gjenspeiler det forbedrede markedet. Magseis Fairfield viser lederskap som den klare markedslederen i OBN-markedet og er fortsatt fokusert på å forbedre kontraktsvilkår og -betingelser for å balansere risiko i det nåværende markedet, sier adm. direktør Carel Hooijkaas.

Forventer å overstige en milliard dollar

Selskapets ordrereserve ved utgangen av tredje kvartal var på 306 millioner dollar, opp fra 182 millioner dollar fra andre kvartal. 64 millioner av ordrereserven er for leveranser i 2022 og 242 millioner dollar i 2023 og utover.

Magseis venter at markedet til selskapet vil overstige en milliard dollar i 2023. Dette støttes av den økte anbudsaktiviteten for 2023, og det faktum at kontrakter verdt rundt 800 millioner dollar allerede er tildelt for utførelse i 2023, skriver selskapet. 

Nyheter
Børs
Oljeservice