<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nær 200.000 fløy med Flyr i september

Publisert 5. okt. 2022
Oppdatert 5. okt. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 185 ord
Dreamstime

Saken oppdateres.

Totalt 198.200 personer reiste med Flyr i september, viser tall selskapet har lagt frem onsdag.

– Vi er fornøyd med etterspørselen etter flyreiser til våre europeiske destinasjoner med mange fulle flyvninger og en kabinfaktor på 82 prosent denne måneden, sier konsernsjef Tonje. Wikstrøm Frislid.

– Dessverre er etterspørselen etter våre innenlands flyreiser i Norge med en kabinfaktor på kun 54 prosent er en trend som vi forventer vil fortsette utover vinteren. Derfor kunngjorde vi i går at vi iverksetter betydelige tiltak for å møte den utfordrende makroøkonomiske situasjonen og redusert etterspørsel fremover, sier hun videre.

For å komme seg gjennom vintersesongen kunngjorde selskapet en rekke tiltak for å kutte kostnadene. Flere europeiske reisemål vil tilbys gjennom vinteren, mens kun et begrenset antall innenlandsruter i Norge blir opprettholdt.

Flyr hadde i snitt elleve fly i drift i september, med en kabinfaktor på 74,1 prosent og en yield på 0,57 kroner.

97,7 prosent av ruteflyene ble gjennomført i september, med en punktlighet på 86,2 prosent. 98 prosent av alle flyvninger ankom mindre enn én time forsinket.

Ved utgangen av september har Flyr en flåte på tolv fly med en gjennomsnittsalder på 4,8 år.

Nyheter
Børs
Luftfart