<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nytt medlem i Elkems konsernledelse

Elkem utnevner Larry Zhang som ny Senior Vice President for silikondivisjonen.

Publisert 22. juni 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 155 ord
NY SENIOR VICE PRESIDENT: Konsernsjef Helge Aasen ser frem å ha Larry Zhang som medlem av Elkems konsernledelse. Foto: NTB

Larry Zhang er utnevnt til ny Senior Vice President for Elkem's silikondivisjon, en ledende global aktør innen helintegrert silikonproduksjon. Han vil tre inn i rollen med umiddelbar virkning og ha base i Shanghai, fremgår det av en melding onsdag. 

Zhang har tidligere vært visepresident for operasjoner i samme divisjon og direktør for Asia-Stillehavsregionen. Han har ledererfaring fra China National Bluestar og har en ingeniørgrad fra Central South University. 

Silikondivisjonen i Elkem har mer enn 4400 ansatte, 14 produksjonssteder og 13 forsknings- og innovasjonssentre rundt om i verden. 

Selskapet tilbyr et komplett spekter av silikonløsninger for ulike spesialmarkeder, og leverte i 2021 inntekter på 17,4 milliarder kroner. 

«Med denne endringen representerer vår konsernledelse fem nasjonaliteter fra tre kontinenter, noe som ytterligere reflekterer Elkems mangfoldige globale organisasjon», sier Elkems administrerende direktør Helge Aasen.

Aasen tror silikoner vil fortsette å utvikle seg og vokse både i Kina og av verden, støttet av store trender som det grønne skiftet og fremveksten av middelklassen. 

(TDN Direkt)

Nyheter
Børs
Industri