<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hyon er nå notert på Euronext Growth

Mandag ble Hyon tatt opp til handel på Euronext Growth.

Publisert 14. feb. 2022
Oppdatert 14. feb. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 165 ord
EURONEXT GROWTH: Hyon-sjef Jørn Lindtvedt har nå fått selskapet notert på Euronext Growth. Foto: Hyon.

HYON

Mandag har Hyon, som utvikler maritime hydrogenløsninger, blitt tatt opp til handel på Euronext Growth med tickeren «HYON». 

Det norske selskapet leverer hydrogenløsninger for maritim sektor, og skal levere bunkringsteknologi til en av de første kommersielle fyllestasjonene med trykksatt hydrogen ved Hellesylt Hydrogen Hub.

På eiersiden i selskapet finner vi Øystein Stray Spetalen-kontrollerte Saga Pure, som kjøpte seg inn i slutten av juni i fjor. I tillegg til Saga Pure er også Nel og Norwegian Hydrogen strategiske investorer i selskapet.

Ved børsåpningen var aksjekursen satt til 2,34 kroner, som ga selskapet en markedsverdi på 130 millioner kroner. Selskapet hentet inn 560 millioner kroner gjennom en emisjon i januar. Etter 30 minutters handel er har aksjekursen falt 1,7 prosent til 2,30 kroner

– Hyon ble etablert i 2017 for å akselerere innfasing av hydrogen som drivstoff i maritim sektor. Vi leverer rask og sikker fylling av hydrogen til skip, fra landbaserte fyllestasjoner eller fra integrerte lekterløsninger med produksjon, mellomlagring og fylling av hydrogen, sier Hyon-sjef Jørn Lindtvedt i en melding.

Nyheter
Børs
Industri