<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Luksusgigant: – På veldig god vei

Den franske luksusgiganten LVMH er på «på veldig god vei» angående salget for årets første seks måneder, sier administrerende direktør Bernard Arnault.

Publisert 16. juni 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 134 ord
LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton  foto: Bloomberg

Den franske luksusgiganten LVMH knuste forventningene i første kvartal med enn inntekt på 18 milliarder euro – en milliard mer enn ventet. Salgsveksten innen mote og lærvarer var nesten dobbelt så sterk som ventet.

Administrerende direktør, Bernard Arnault sier torsdag at selskapet er på «på veldig god vei» angående salget for årets første seks måneder, skriver Reuters.

«Jeg er optimistisk, dere vil se tallene»,  sier Arnault til journalister.

Fortsatt høy etterspørsel 

LVMH-gruppens største kategori er mote- og lærvarer, og omfatter virksomheter som Louis Vuitton, Christian Dior og Fendi. Luksusindustrien startet året sterkt, og har ridd på en bølge av økt etterspørsel etter high-end varer fra kunder som er ivrige etter å bruke penger spart under pandemien.

Arnoult er ikke bekymret for en resesjon, og har tro at på at sentralbankene vil få bukt på inflasjonen, ifølge Reuters.

Nyheter
Børs
Handel