<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Mer enn doblet det solgte hydrogenvolumet

Publisert 15. sep. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 179 ord
LA FREM TALL: Konsernsjef Ulf Hafseld i Hynion. Iván Kverme

 

Hynion fikk et driftsresultat på minus 15,8 millioner kroner i første halvår 2022, sammenlignet med minus 8,2 millioner kroner i første halvår 2021.

Kontantbeholdningen ved utgangen av perioden var 21,1 millioner kroner, sammenlignet med 56,1 millioner kroner ved utgangen av første halvår 2021.

– Første halvår 2022 følger opp et vellykket 2021. Med overtakelsen av hydrogenstasjonen i Sandviken i februar ble Hynion den største operatøren i Norge/Sverige. Salg av hydrogen øker på Høvik og i løpet av første halvår ble det solgte hydrogenvolumet mer enn doblet sammenlignet med samme periode i fjor, sier Hynion-sjef Ulf Hafseld i en kommentar. 

Han trekker også frem at stasjonene i Porsgrunn og Gøteborg lider under lange prosesser for godkjenning, men at de stadig beveger seg nærmere normal drift. 

–Kapitalen som ble hentet inn ved notering på Euronext Growth har blitt brukt forsiktig gjennom en slank og effektiv organisasjon og stasjonsoppbygging. Med kunngjøringen om finansiering av to neste generasjons stasjoner fra den svenske regjeringen i juli, er Hynion i rute med planen for det første nettverket av stasjoner i Norge og Sverige, sier Hafseld.

(TDN Direkt)

Nyheter
Børs
Energi