<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Forventer ni nye olje- og gassfelt

US Energy Information Administration, EIA, forventer at ni nye olje- og gassfelt vil åpne i Mexicogolfen i 2022.

Publisert 21. juni 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 165 ord
NI NYE FELT: EIA forventer at ni nye olje- og gassfelt vil åpne i løpet av året. Foto: Bloomberg

US Energy Information Administration, EIA, forventer at ni nye olje- og gassfelt vil åpne i Mexicogulfen i 2022, skriver EIA på sine nettsider

I byråets kortsiktige prognoser anslår de at åtte nye felt i Mexicogolfen vil produsere både olje og naturgass, og et niende som kun vi produsere råolje, innen utgangen av året.

I de kortsiktige prognosene fra tidligere i juni skrev EIA at nye felt lagt til i løpet av året ville stå for 5 prosent av naturgassproduksjonen og 14 prosent av råoljeproduksjonen i den amerikanske Mexicogolfen innen utgangen av 2023.

Mexicogolfens naturgassproduksjon ventes i gjennomsnitt å være på 2,1 milliarder kubikkfot pr dag i 2023, noe som vil tilsvare en nedgang på 0,1 milliarder kubikkfot sammenlignet med 2022.

EIA anslår videre at Mexicogolfens råoljeproduksjon i gjennomsnitt vil være på 1,8 millioner fat pr dag i 2023, noe som vil være omtrent på samme nivå som i 2022. Foreløpig forventes ingen nye felt i området å åpne i 2023.

Nyheter
Børs
Energi