<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Invers Cramer ETF kan komme snart

Er du en av de som mener Jim Cramer stadig bommer i aksjemarkedet? Nå får du kanskje muligheten til å investere i et børshandlet fond som gjør det motsatte av aksjeeksperten.

Publisert 6. okt. 2022
Oppdatert 6. okt. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 115 ord
MANNEN, MYTEN, LEGENDEN: Aksjeekspert Jim Cramer får kanskje en ETF oppkalt etter seg. foto: Gerald Herbert

Det amerikanske investeringsselskapet Tuttle Capital Management har i følge SEC søkt om opprettelsen av et børshandlet fond som vil innta motsatte posisjoner av det aksjeeksperten Jim Cramer i CNBC anbefaler.

«Det inverse fondet er et aktivt forvaltet børshandlet fond som søker å nå investeringsmålet sitt ved å delta i transaksjoner designet for å oppnå det motsatte av avkastningen på investeringene anbefalt av TV-personligheten Jim Cramer», heter det i prospektet.

«Under normale omstendigheter er minst 80 % av fondets investeringer investert i det motsatte av verdipapirer nevnt av Cramer», heter det videre i prospektet.

Tuttle Capital Management opprettet også SARK, en invers ARKK ETF som vedder mot Cathie Woods ARKK Innovation. SARK er for øvrig opp nesten 200 prosent siden oppstart.

Nyheter
Børs