<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Enorm oppside, ifølge analytikerne

Benchmark-analytikeren tror underholdningsgiganten er en doblingskandidat. Credit Suisse tror selskapet kan gå tre-gangeren.

Publisert 30. juni 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 196 ord
DOBLINGSKANDIDAT: Analytikeren setter et skyhøyt potensial på strømmetjenestene. Dreamstime

Mediekonglomeratet Warner Bros. Discovery er en potensiell doblingskandidat.

Dette mener Benchmark-analytiker Matthew Harrigan.

Selskapet, som oppsto som en fusjon av Warner Bros. og Discovery tidligere i år, har falt som en stein på børs siden sammenslåingen – aksjen er ned nesten 50 prosent de siste 2 månedene.

Harrigan tar opp dekning av aksjen med kjøpsanbefaling, og setter kursmål til 26 dollar pr. aksje. Til referanse var sluttkursen onsdag på litt over 13 dollar.

«Vi tror at Warner Bros. Discovery vil være en evig topp tre i bransjen globalt sammen med Disney og NBCUniversal», skrev Harrigan i analysen, ifølge CNBC.

Harrigan er ikke den eneste analytikeren som er bull på selskapet; konsensusestimatet er ifølge Bloomberg Terminal på 32 dollar pr. aksje. 

Av de nyere analysene er det Credit Suisse som har det største kursmålet, hele 52 dollar pr. aksje. Dette tilsvarer en potensiell oppside på nesten 300 prosent.

«Selv om utviklingen i WBD-aksjen siden sin debut 11. april har blitt kraftig påvirket av den generelle nedgangsangsten i aksjemarkedet, er vi sikre på at selskapet vil gjenvinne fotfeste», skrev Harrigan, ifølge CNBC.

Selskapets to strømmetjenester, HBO Max og Discovery+, hadde ifølge Forbes til sammen litt over 100 millioner abonnenter i april.

Nyheter
Børs
Teknologi