<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Storbank oppgraderer: – 37 prosent oppside

Mandag oppjusterer Needham kursmålet i Chewy-aksjen, og mener aksjen er klar for et comeback. 

Publisert 27. juni 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 180 ord
ANBEFALING: Needham ser 37 prosent oppside i Chewy. Bloomberg

Så langt i år har dyreforselskapet Chewy sunket 35 prosent på New York-børsen. Nå mener investeringsbanken Needham at aksjen vil stige. 

Analytiker Anna Andreeva oppgraderte nylig aksjen fra hold til kjøp, og nevner blant annet bedring av tilbudskjeden som en av hovedgrunnene til oppgraderingen. 

– Dyresektoren er defensiv, og etterspørselen pleier å holde et jevnt nivå gjennom resesjoner. Fjorårets problematikk i tilbudskjeden ser også ut til å ha løst seg, samtidig som kravene om lønnsøkninger har begynt å avta i selskapet, skriver Andreeva til CNBC. 

Jekker opp kursmål

Etter oppgraderingen har investeringsbanken et kursmål på 55 dollar, som er om lag 37 prosent over fredagens sluttkurs på 40,06. 

Oppgraderingen kommer etter at Chewy kunne presentere en førstekvartalsrapport som knuste forventningene, etter å ha presentert EBITDA-tall under konsensus i fire kvartaler på rad. 

Andreeva nevner at selskapets primærvirksomhet, som er salg på nett, fortsatt er i sterk vekst, og utgjør nå 72 prosent av det totale salget. Hun mener også at gjennomsnittsforbruket på dyr er i sterk vekst.

Nyheter
Børs