Rioja-luksus til 10.000 kroner pr. natt
Rioja-produsenten Marqués de Riscal ble startet av en greve i 1858. På vingården kan man i dag både bo, spise og drikke som en greve - eller grevinne.
Publisert 15. juli 2022
Lesetid: 5 minutter
Artikkellengde er 1183 ord![](https://dev-imaginary.finansavisen.no/resize?force=false&width=980&aspectratio=16%3A9&nocrop=false&interlace=true&url=https%3A%2F%2Fsmooth-storage.aptoma.no%2Fusers%2Fhegnar%2Fimages%2F66752943.jpg%3Ft%5Bquality%5D%3D100%26%26accessToken%3D4c790e92b11ae42ae17a8209824848c519206b775665f88e46f0f60ab54a3079)
ET UTENOMJORDISK VESEN? 5-stjerners Hotel Marqués de Riscal har 61 rom, to restauranter - en av dem med Michelin-stjerne - vinbar og egen spaavdeling. Foto: Lena S. Falck