Dagens middag se
I dag blir det lapskaus, hverdagsvarianten:
Røsk oppi noen poteter, sellerirot, gulerøtter, pastinakk, hodekål, lauk, pepper, salt, vossakorv og purrelauk.
Litt vann.
Kok under lokk en time eller to gett.
Spis.
Tell denna retten passer det gøtt med en kald øl og en god dokumentar. Je anbefaler Louis Theroux - Americas most hated family (handler om Westboro baptist church som er storkarer)
Røsk oppi noen poteter, sellerirot, gulerøtter, pastinakk, hodekål, lauk, pepper, salt, vossakorv og purrelauk.
Litt vann.
Kok under lokk en time eller to gett.
Spis.
Tell denna retten passer det gøtt med en kald øl og en god dokumentar. Je anbefaler Louis Theroux - Americas most hated family (handler om Westboro baptist church som er storkarer)
Korsar
31.07.2019 kl 14:07
454
Je har allerede spist middag je se - to ostesmørbrød m sinte jalapenos etter å ha rensket avfallet i jernet etter forrige bruker - præ hæ hæ
Itte mye stell på kjøkkenet her i varmelandene se, før i tia kokte rem missjonærer i den sorte gryte her i traktene se
Itte mye stell på kjøkkenet her i varmelandene se, før i tia kokte rem missjonærer i den sorte gryte her i traktene se
Hr.Suhr
31.07.2019 kl 18:43
431
Du sa ikke noe om sausen Bernt, men det manglet iallfall ikke på 'grønt'.
Imponerende hverdagsvariant, vil jeg si. Rene helsekosten...men var det ikke litt kort koketid?
Her ble det 'herme-torsk' i dag i kvit saus, basert på kraften m/bl.a. kuttet løk og brennesle oppi.
Alt etter inspirasjon herfra, og så godt at det ble for lite.
Imponerende hverdagsvariant, vil jeg si. Rene helsekosten...men var det ikke litt kort koketid?
Her ble det 'herme-torsk' i dag i kvit saus, basert på kraften m/bl.a. kuttet løk og brennesle oppi.
Alt etter inspirasjon herfra, og så godt at det ble for lite.
Bleie-Bernt
31.07.2019 kl 18:53
424
Kutter opp i ganske små biter og bruker ikke så mye vann, så trenger egentlig ikke mer koketid. Tar det litt på gefylen og smaker underveis gett.
Brennesle er storkæll se. Det kan man lage gullegod vin på.
Brennesle er storkæll se. Det kan man lage gullegod vin på.
Hr.Suhr
31.07.2019 kl 19:39
416
Brennesle. Her har man gått hele livet og irritert seg på brenn-neslen.
Åsså er den et unikum. jo.
Snakker om å bli stemoderlig behandlet.
Åsså er den et unikum. jo.
Snakker om å bli stemoderlig behandlet.
Hr.Suhr
31.07.2019 kl 22:42
386
Vet ikke hva jeg skal si, for jeg har ikke smakt på den uten at den var tilsatt mat.
Tror iallfall den gir en tøtsj av saltsmak.
Tror iallfall den gir en tøtsj av saltsmak.
Hr.Suhr
31.07.2019 kl 22:59
381
Bleie-Bernt skrev Oi oi de grønnsakene ga fart i eksosen du
Ikke snakk for høyt om eksosen Bernt, men bruk hjelm i tilfelle du letter.
Kotelettflesk fra Toten med brun saus, surkål, poteter og en haug med grønne erter.
Spilte Gammel Jegermarsj klokkerent med ræva etterpå. Med lukt til og med.
Spilte Gammel Jegermarsj klokkerent med ræva etterpå. Med lukt til og med.
Bleie-Bernt
01.08.2019 kl 08:50
345
Gulle gøtt gett, gett.
Her: durabel frokost bestående av havregrøt, egg og appelsiner se.
Her: durabel frokost bestående av havregrøt, egg og appelsiner se.
KJELL-BØRGE
01.08.2019 kl 17:45
322
Bleie-Bernt skrev Oi oi de grønnsakene ga fart i eksosen du
Miljøfarlige utslipp på gang nå se.