<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Cher-luksusvilla solgt etter 80 mill. priskutt

Luksusboligmarkedet går trått i USA.

Publisert 5. des. 2023
Oppdatert 5. des. 2023
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 292 ord
SOLGT: Cher måtte kutte prisen på Miami-villaen sin voldsomt før hun fikk solgt.  Foto: AP Photo

Cher, tidligere kjent som «Popens gudinne», har solgt over 100 millioner plater i sin karriere, men hennes tidligere luksusvilla har det vært vanskelig å få omsatt.

Villaen ble først lagt ut i midten av august. Den gang var prislappen på 42,5 millioner dollar – 460 millioner kroner, noe som viste seg å være altfor høyt. 

Selgerne fikk nemlig ikke napp før de senket prisen med 80 millioner dollar. Beachfront-villaen er nå ifølge Realtor solgt for 35,4 millioner dollar – 385 millioner kroner. Kjøperen er ikke kjent. 

(1 / 2)

Cher satte sitte preg

Cher kjøpte villaen tilbake i 1993 på eksklusive La Gorce Island i Miami. Deretter endret hun boligen til sin egen stil, med interiørdesign og endringer på fasaden, og solgte den videre tre år senere til medgrunnleggeren av Calvin Klein, Barry K. Schwartz. 

Nå er altså luksusvillaen på 1.150 kvadratmeter solgt. Boligen henter inspirasjon fra middelhavsarkitektur og har seks soverom og hele ni bad. Cher flisbelagte taket innvendig og la til buede vinduer ut mot havet. Entréen har dobbel takhøyde og buede dører. Kjøkkenet har marmorbenkeplater med en stor sentral øy. 

(1 / 4)

Det palasslignende hovedsoverommet har egen stue, marmorbad, dusj for to personer, naturligvis walk-in-garderobeskap og en stor privat terrasse. Andre fasiliteter inkluderer eget treningsstudio og stor hjemmekino.

Eiendommen er på 2,7 mål og har 50 meter med strandlinje. Hagene er omgitt av palmetrær og omkranser et bassengområde med et svømmebasseng på 15 meter, et boblebad, en kaldkulp, en badstue og et eget bassenghus.

La Gorce Island er en eksklusiv inngjerdet enklave med noen titalls villaer og 24-timers bevoktning. Noen av de berømte personene som har bodd her er Billy Joel, Lil Wayne, Dwayne Wade og Chris Bosh.

Oppføringen er håndtert av eiendomsmegler Dina Goldentayer fra Douglas Elliman.