<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kvartalstall sendte aksjer opp og ned

    Publisert 10. mai 2023 kl. 15.41
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 83 ord
    Kvartalstall sendte aksjer opp og ned
    10.05.2023 26 selskaper la frem kvartalstall onsdag, og mens link Mobility, Elmera og Multiconsult steg tosifret, falt Storebrand to prosent. SAS må betale tilbake covid-støtten, etter at Ryanair klagde til EU og aksjen falt tungt. Adm. dir. Herman Billung i 2020 Bulkers og Himalya Shipping var gjest i studio. Han var godt fornøyd med første kvartal og veldig bull på de neste kvartalee. Adm. dir. i Zaptec, Peter Bardenfleth-Hansen, kunne fortelle om flere rekorder i kvartalet, og om noen flaskehalser.

    26 selskaper la frem kvartalstall onsdag, og mens link Mobility, Elmera og Multiconsult steg tosifret, falt Storebrand to prosent. SAS falt på nyheten om at selskapet må betale tilbake covid-støtten, etter at Ryanair klagde til EU.

    Adm. dir. Herman Billung i 2020 Bulkers og Himalay Shipping var gjest i studio. Han var godt fornøyd med første kvartal og veldig bull på de neste kvartalene. 

    Herman Billung må klype seg i armen
    10.05.2023 Adm. dir. Herman Billung i 2020 Bulkers er godt fornøyd med første kvartal 2023. Han er så optimistisk på utsiktene fremover at han må klype seg i armen for å sjekke at han ikke drømmer.

    Adm. dir. i Zaptec, Peter Bardenfleth-Hansen, kunne fortelle om flere rekorder i kvartalet, og om noen flaskehalser.

    Zaptec-sjefen har fokus på lønnsomheten
    10.05.2023 Første kvartal ble et rekordkvartal for Zaptec, men med over 100 prosent skatt ble det et liten underskudd på bunnlinjen i dette kvartalet også. Det koster å vokse, men adm. dir. Peter Bardenflet-Hansen sier at han nå har fokus på å vokse lønnsomt.