<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

DNO-aksjen tester viktig nivå

På drøyt to måneder har DNO-aksjen steget 30 prosent og falt 7 prosent. Hva nå?

Publisert 24. apr. 2024 kl. 13.00
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 132 ord
DNO-aksjen tester teknisk motstand
DNO-aksjen svinger kraftig og onsdag stanger den opp mot teknisk motstand på 10,48-nivået. Brudd opp kan åpne for nye støt opp mot 11 kroner og forrige ukes høyeste.

DNO-aksjen har svingt kraftig den siste ukene og onsdag stanger den opp mot teknisk motstand på 10,48-nivået igjen. Brudd opp kan åpne for nye støt opp mot 11 kroner og kanskje forrige ukes høyeste.

Den positive undertonen er imidlertid brutt, men så lenge RSI holder seg over 50-nivået signaliseres det fremdeles økende stigningstakt og muligheter for at den stigende trenden fortsetter.

Ved eventuelle korreksjoner ned er det teknisk støtte på 10,25-nivået. Brudd på det kan i så fall åpne for fall mot 10 kroner, og kanskje bunnen i trenden og 200 dagers glidende gjennomsnitt. 

Se den tekniske analysen av Prosafe-aksjen i videoruten over.

Flere tekniske analyser

Denne kommentaren og den tekniske analysen skal ikke anses som investeringsrådgivning og Finansavisen er ikke ansvarlig for eventuelle tap som måtte oppstå som følge av investeringer foretatt på basis av denne kommentaren.