<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Jager norsk rekord – med ny megler

Øyelege Willy Pettersen fra Snarøya vil nå ha 46 millioner kroner for sin Norefjell-hytte på 500 kvadratmeter.

Publisert 23. sep.
Oppdatert 23. sep.
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 288 ord
LUKSURIØST: I Vidsynveien 56 på Norefjell. Foto: Henrik Strømstad/NTB

Vidsynveien på Norefjell er en av Norges mest eksklusive hytteadresser. I 2021 satte investor Øystein Stray Spetalen og kona Charlotte Norefjell-rekord med 41 millioner kroner for drøye 500 kvadratmeter her – i det nest dyreste hyttekjøpet i Norge noensinne.

I VINTERSKRUD: Fra Vidsynveien 56 er det rett ut i skiløypene. Foto: Henrik Strømstad/NTB

Nå forsøker øyelege Willy Pettersen fra Snarøya å sette norsk rekord på fjellet med sine 500 kvadratmeter i Vidsynveien 56. Hytta er nå ute på det åpne markedet med en prisantydning på 46 millioner kroner, skriver dn.no. Får Pettersen det han vil ha, vil han toppe AKA-gründeren Aage Thoresens kjøp i Geilo Fjellandsby i 2019 med 2 millioner kroner.

– Eiendommen er akkurat lagt ut i markedet, men vi har allerede mottatt flere henvendelser, sier Jannike Seljevoll Herleiksplass i Geilo-baserte Privatmegleren Herleiksplass og partnere til nettavisen.

Ny megler

Pettersen har dermed byttet ut megleren siden Kapital omtalte samme eiendom i mars. Den gangen hadde Norefjell-megler Morten Høegh i Sem & Johnsen oppdraget, med en prisantydning på 40 millioner kroner.

Dagens eier kjøpte den nesten tre mål store tomten i 2022 for 5,3 millioner kroner. Deretter søkte han om, og fikk innvilget, tillatelse til å sette opp fritidsboligen som sto ferdig i fjor sommer.

Eiendommen følger med ski-in ski-out til både alpint- og langrennsløyper. Innendørs har Logg arkitekter delt hytta i to separate avdelinger med felles entré. Bygget rommer til sammen syv soverom, fem bad, et stort kinorom, stor skibod samt garasje med plass til tre biler. Det er også opplegg for egen spa-avdeling. Den utvendige terrassen er på 100 kvadratmeter.